Lukijoiden suosikit

torstai 31. tammikuuta 2013

Omenaohukaiset

Taikin
4dl omenamehua
1 kananmuna
1rkl sokeria
1/4tl suolaa
2 1/2dl vehnäjauhoja
2rkl rasvaa sulana
 
Lisäksi

3-4kpl Suomalaisia omenoita
voita
fariinisokeria
kanelia

tarjoiluun

1prk kermaa


Vatkaa mehu,muna,mausteet,jauhot ja rasva keskenään. Anna turvota taikinan puolisen tuntia. Kuumenna ohukaispannu ja paista ohukaiset kohtuu lämmöllä rasvassa kullanruskeiksi.

Pese omena ja lohko kuorineen. Paista lohkot rasvassa hiukan pehmeiksi ja laita oman maun mukaan kanelia ja fariinisokeria, jotta omanet karamellisoituu! 

Tarjoile ohukaisten ja omenalohkojen kanssa vaniljasokerilla maustettua kermavaahtoa. :)     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti